Alexandra

Alexandra is afgestudeerd als Licentiaat Psychologie met bijkomende diploma Bachelor Creatieve Therapie. Meer dan tien jaar geeft ze therapie aan (jong-) volwassenen ( op verschillende niveaus van geestelijke gezondheidszorg: van eerstelijnshulpverlening tot o.a. dagpsychiatrie). Door haar werk bij het CGGZ heeft ze ervaring met uiteenlopende thema’s van burn-out tot CVS, depressie etc.

Je kan bij Alexandra terecht voor: individuele therapie (jong)- volwassenen
Thema’s: burn-out, CVS, depressie, scheiding, zingeving

 

Contact:

Alexandra@praktijkhetperspectief.be

0494 164890

Katrien

Katrien studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel als klinische psycholoog. Na haar studies startte ze een doctoraatsonderzoek naar diagnostische labels. Bijkomstig geeft ze ook les aan bachelor- en master studenten. Momenteel volgt ze een opleiding tot systeemtherapeut aan de KULeuven.

Je kan bij Katrien terecht voor: Relatietherapie, Gezinstherapie, Opvoedingsondersteuning of Ouderschapsondersteuning (ouderschap, mama-zijn).

 

Contact:

Katrien@praktijkhetperspectief.be

0470 862510

Hanne

Hanne studeerde af als maatschappelijk assistent en behaalde haar psychotherapie diploma in het oplossingsgericht werken. Ze is ondertussen vijf jaar aan de slag bij slachtofferhulp van het CAW Leuven. Hierdoor heeft ze ervaring met rouw, trauma en andere diverse thema’s.

Je kan bij Hanne terecht voor: individuele therapie jongeren en volwassenen.
Thema’s: rouw, oncologie, verlies.

 

Contact:

Hanne@praktijkhetperspectief.be

0489 314854

Rouwen: een traject zonder einde…

‘Voor elk probleem is er een oplossing’ wordt er weleens gezegd. Wanneer we iemand dierbaar uit onze omgeving verliezen, …

Stoppen met denken, stoppen met piekeren

“Ik kan niet stoppen met denken!”, “Ik pieker constant!”, “Ik ben zo moe van het denken!” Bijna elke cliënt …

Bouwstenen voor ontwikkeling

Natuurlijk volg ik niet alleen mijn gevoel. Mijn gevoel en dit: Wat hebben kinderen nu eigenlijk nodig om op te groeien tot …